Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme recupereert sterkhouder tegen FC Kopenhagen

Michel Preud'homme lacht (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge won afgelopen vrijdag nog met 0-3 van Moeskroen, maar dinsdag staat er alweer een nieuwe opdracht op het programma voor Michel Preud’homme en de zijnen. In het tweede Champions League-duel wacht Blauw-Zwart immers de verplaatsing naar FC Kopenhagen.

Preud’homme kan tegen de Deense landskampioen niet rekenen op langdurig geblesseerden Bjorn Engels (schouder) en Lior Refaelov (pubalgie). Daarnaast ontbreekt ook Brandon Mechele nog altijd in de Brugse selectie, die net zoals Nikola Storm geblesseerd moet afhaken. Felipe Gedoz is er daarentegen wél terug bij. De 23-jarige Braziliaan is hersteld van een kniestoot op zijn bil.

FC Kopenhagen is momenteel kopleider in eigen land met 7 overwinningen en 4 gelijke spelen. Op de eerste Champions League-speeldag hielden ze FC Porto in het Estádio do Dragão knap op 1-1. Onderstaand de 20-koppige selectie.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle, Bruzzese en Teunckens

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Poulain, Denswil, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Gedoz, Diaby, Vossen, Wesley, Izquierdo en Limbombe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws