Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme reageert op verdeelde Jan Breydel-publiek: “Kan gebeuren”

Preud'homme reageert op verdeelde Jan Breydel-publiek: "Kan gebeuren"

Club Brugge heeft zaterdagavond met 3-2 gewonnen van KAS Eupen en pakt zo een belangrijke driepunter op weg naar de linkerkolom van het klassement. Michel Preud’homme was achteraf tevreden, maar weet dat er nog veel werk aan de winkel is. 

“Na een aantal nederlagen is het belangrijkste dat we gewonnen hebben. Ook voor het vertrouwen”, vertelt Preud’homme aan Sporza Radio. “Het was vandaag de bedoeling om te knokken tot we erbij neervielen. En ook na de 0-1 hebben we dat gedaan. Het moet niet altijd mooi zijn in zo’n wedstrijden.”

Club had weinig overschot tegen de promovendus en werd geregeld in de problemen gebracht door de snelle aanvallers van Eupen. “Verdedigend hebben we nog heel wat werk”, beseft MPH. “De afspraken werden niet altijd nageleefd en nochtans weten we wat we moeten doen. Daar moeten we nog aan werken.”

Goed gesteund

Tot slot viel het interviewer Peter Vandenbempt op dat Jan Breydel vandaag een beetje verdeeld was. “Het publiek zweefde tussen steun en ongeduld. Zo werden Abdoulay Diaby en Hans Vanaken toch geregeld uitgefloten”, vertelde de analist aan Preud’homme.

“Dat ze af en toe een speler op de korrel nemen, kan gebeuren”, reageert de Brugse coach. “Maar we moeten ook het vertrouwen van de supporters terugwinnen. In het algemeen vind ik dat ze ons toch goed gesteund hebben in de moeilijke momenten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws