Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme pakt uit met heel wat verrassingen in selectie tegen Lommel

Preud'homme pakt uit met heel wat verrassingen in selectie tegen Lommel

Afgelopen zaterdag won Club Brugge nog met 3-2 van Eupen, maar de wedstrijden volgen elkaar nu in sneltempo op. Dinsdagavond is het Jan Breydelstadion immers het decor voor het bekerduel in de zestiende finales tussen de landskampioen en Lommel United.

Michel Preud’homme en zijn manschappen willen ook dit seizoen van zich laten spreken in de Croky Cup. Twee seizoenen geleden won recordhouder Club de beker tegen Anderlecht, vorig seizoen verloor Blauw-Zwart de finale van Standard.

Tegen Lommel United, het nummer 3 uit 1B met 8 op 18, zorgt Preud’homme voor de nodige verrassingen in zijn selectie. Zo behoren Jelle Vossen, Tomás Pina en Stefano Denswil niet tot de 21-koppige spelerskern.

Dat zorgt voor goed nieuws bij drie beloften. Naast Thibault Vlietinck (aanvaller) – die ook tegen Eupen al in de selectie zat – worden ook Ahmed Touba (linksachter) en Laurent Lemoine (centrale verdediger) beloond met een selectie. Wesley Moraes, die zich daags voor de match tegen Waasland-Beveren blesseerde aan de enkel, is er ook opnieuw bij.

Selectie Club Brugge – Lommel United

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Poulain, Mechele, Lemoine, Touba, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Gedoz, Storm, Vlietinck, Diaby, Moraes, Izquierdo en Limbombe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws