Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme mist 4 spelers tegen Moeskroen

Preud'homme mist deze 4 spelers tegen Moeskroen

Vrijdagavond is Le Canonnier het decor voor de openingswedstrijd van de achtste speeldag tussen Royal Excel Moeskroen en Club Brugge. Blauw-Zwart hoopt een vervolg te breien aan zijn overwinningen tegen Eupen (3-2) en Lommel United (3-1), terwijl les Hurlus op zoek gaan naar punten in de strijd tegen de degradatie. 

Michel Preud’homme kan tegen Moeskroen niet rekenen op langdurig geblesseerden Bjorn Engels (schouder) en Lior Refaelov (pubalgie). Daarnaast ontbreken ook Brandon Mechele en Felipe Gedoz in de 19-koppige selectie. Mechele kreeg op training een trap op zijn scheenbeen en Gedoz heeft last van de knie. Tomás Pina, Jelle Vossen en Stefano Denswil zijn er wél opnieuw bij.

Club begon aan de competitie met 10 op 21, Moeskroen met 6 op 21. Glen De Boeck en de zijnen pakten twee driepunters tegen Sint-Truiden (2-1) en Westerlo (1-3). Afgelopen dinsdag had de degradatiekandidaat strafschoppen nodig om Dessel Sport uit te schakelen in de Croky Cup.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Poulain, Denswil, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Storm, Limbombe, Diaby, Wesley, Vossen en Izquierdo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws