Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme maakt zich grote zorgen: “In niets te vergelijken met vorig jaar”

Michel Preud'homme ziet 4 afwezigen op Brugse training

Een derde nederlaag op zes wedstrijden en bovenal een flauwe prestatie op de Freethiel, je zou het Michel Preud’homme niet kwalijk nemen als hij stilaan moedeloos begint te worden. De trainer zou zich kunnen troosten met het feit dat Club Brugge ook een jaar geleden matig aan het seizoen begon, maar dat stelt hem niet meteen gerust.

“Ik zie geen gelijkenissen met de mindere periode vorig seizoen. Toen hadden we veel Europese wedstrijden, dit jaar niet. Toen hadden we ook veel meer geblesseerden dan nu, ook al zijn er nu ook enkele spelers gekwetst geweest, zoals Refaelov, Izquierdo en nu Wesley. Deze mindere periode verontrust mij nu in elk geval meer dan vorig jaar”, legt hij uit op de clubwebsite.

“Of er een gebrek aan passie is? Dat is ook het geval, maar de spelers kunnen het, dat weten we. Ze zijn kampioen geworden, de beker gewonnen en daarna opnieuw de finale gespeeld, de kwartfinale van de Europa League behaald… Dat ze het kunnen, is zeker, maar waarom lukt het nu dan niet? Daarvoor moeten we nu een oplossing zoeken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws