Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme kan niet op spits rekenen tegen Leicester City

Preud'homme kan niet op spits rekenen tegen Leicester City

Woensdagavond is het zover! Na elf jaar wachten treedt Club Brugge opnieuw in de Champions League aan. In een duel tussen de Belgische en Engelse landskampioen strijden Blauw-Zwart en Leicester City om de drie punten.

“Morgen spelen we een match tegen een absolute topploeg, het zal een enorme uitdaging zijn”, blikt MPH vooruit. “De naam lijkt misschien klein, maar ze lieten wel Arsenal achter zich. Leicester bewees dat een perfecte mentaliteit je ver kan brengen. Het was meer dan ‘kick and rush’.”

Mogelijk staat Izquierdo – die teleurstellend inviel tegen Waasland-Beveren – morgen in de basis. “De eerste minuten na een blessure zijn altijd zwaar. Izquierdo zal morgen normaal verder staan in zijn proces”, aldus de Brugse coach. Timmy Simons heeft er alvast zin in. “Hopelijk kunnen we morgen de switch maken en onze goede vorm terugvinden. Dat zal samen moeten gebeuren! Iedereen is gretig op training, maar daar kan je niet van uitgaan.”

Preud’homme beschikt tegen Claudio Ranieri en de zijnen over een nagenoeg volledig fitte kern. Enkel Lior Refaelov en Wesley Moraes zijn er niet bij. Rafa ligt nog een tijdje in de lappenmand, terwijl Wesley zich daags voor de match tegen Waasland-Beveren blesseerde aan de ligamenten van de enkel. De Brugse spits geraakt dus niet op tijd fit. Onderstaand de 21 namen.

Selectie Club Brugge – Leicester City

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Engels, Poulain, Denswil, Mechele, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina, Vormer, Vanaken en Gedoz

Aanvallers: Vossen, Diaby, Izquierdo, Limbombe en Storm

Laatste training voor de match tegen Leicester

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws