Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oulare verklaart waarom hij soms als een dikke nek gezien wordt: “Ten onrechte”

Obbi Oulare verklaart waarom hij soms als een dikke nek gezien wordt Ten onrechte

Obbi Oulare verkaste in de zomer van 2015 voor acht miljoen euro van Club Brugge naar Watford, waar de jonge aanvaller slechts vijf schamele competitieminuten kreeg om zijn kunnen te tonen in de Premier League. Een uitleenbeurt aan Zulte Waregem leek dan ook een goeie oplossing voor beide partijen.

Voorlopig moet Oulare echter ook in het Regenboogstadion wachten tot hij helemaal zijn kans krijgt van Francky Dury. Tot dusver kwam de ex-spits van Blauw-Zwart namelijk niet verder dan drie erg korte invalbeurten. Ook in de Jupiler Pro League staat de teller daardoor nog maar op 8 competitieminuten.

Mbaye Leye is immers de eerste keuze van Dury. “Ik zal dit seizoen – op en naast het veld – sowieso veel leren van Leye, maar misschien vindt de trainer het de moeite waard om eens met twee spitsen te spelen”, vertelt Oulare in Sport/Voetbalmagazine.

Hoe dan ook heeft de jonge aanvaller er geen problemen mee dat Leye hem momenteel op de bank houdt. “Ik heb ontdekt dat onze karakters nauw bij elkaar aansluiten. Als hem iets niet aanstaat, dan zal hij het op de man af zeggen. Ik ben ook zo, ik kan niet acteren. Helaas wordt oprechtheid vaak verward met arrogantie. Daardoor word ik soms ten onrechte gezien als een dikke nek.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws