Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook Tuur Dierckx mogelijk betrokken in gokschandaal

Ook Tuur Dierckx betrokken in gokschandaal

Zorgen voor Antwerp FC. De ambitieuze tweedeklasser staat na een dramatische seizoensstart laatste in 1B en heeft daarnaast ook nog te kampen met een speler die betrokken is in het onderzoek naar gokkende voetballers uit de Jupiler Pro League. The Great Old hield zijn lippen eerst nog stijf op elkaar, maar heeft intussen bekendgemaakt dat het om Tuur Dierckx gaat.

“Vandaag werd het Antwerp-bestuur ingelicht door haar speler Tuur Dierckx dat hij gevraagd werd om uitleg te geven in zijn periode bij Club Brugge door de Kansspelcommissie. Royal Antwerp FC volgt de zaak verder op”, aldus de officiële mededeling op de site van Antwerp.

Dierckx voetbalde van 2009 tot 2016 voor Blauw-Zwart, maar maakte wegens een gebrek aan speelgelegenheid afgelopen zomer de overstap naar Antwerp.

Mannaert reageert stomverbaasd

Vincent Mannaert viel uit de lucht. “Ik vernam het nieuws zelf ook zojuist pas. Ik moet zeggen dat ik hier niet van op de hoogte was. Maar dit is eigenlijk geen zaak voor Club Brugge, wel voor Dierckx zelf en zijn huidige werkgever, Antwerp”, aldus onze CEO bij VTM Nieuws.

Eerder raakte al bekend dat naast Olivier Deschacht (Anderlecht) de Kansspelcommissie ook onderzoek voerde naar Knowledge Musona (KV Oostende) en Laurent Henkinet (Waasland-Beveren).

UPDATE: Dierckx gokte zelfs op een verlieswedstrijd waarin hij zelf actief was

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws