Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook in Brazilië lukt het niet: Club-huurling staat al meer dan 400 dagen droog

Ook in Brazilië lukt het niet Club-huurling staat al meer dan 400 dagen droog

Leandro Pereira streek in de zomer van 2015 in Jan Breydel neer, maar slaagde er nooit in om zich door te zetten bij Club Brugge. Sterker nog, ondanks 660 speelminuten in Brugse loondienst vond de 25-jarige Braziliaan geen enkele keer de weg naar doel. Met een uitleenbeurt aan ex-ploeg Palmeiras hoopt Club dat de spits zijn niveau opnieuw kan opkrikken. Al loopt dat plan voorlopig niet zoals gewenst…

Toen Blauw-Zwart Pereira bij Palmeiras wegplukte, was hij in goede doen en vond hij gemakkelijk de weg naar doel. Die vlot scorende Pereira kregen we bij Club jammer genoeg nooit te zien en ook in zijn thuisland lijkt het niet meer te lukken voor de huurling van Club Brugge.

Palmeiras-coach Cuca gaf Pereira dit seizoen al 241 speelminuten, maar de aanvaller slaagde er nog altijd niet in om te scoren. Het medium Torcedores berekende dat hij intussen meer dan 400 dagen droog staat.

Tegenwoordig vertoeft Pereira dan ook – net zoals bij Club – op de bank en moet hij tevreden zijn met invalbeurten. Club betaalde destijds zo’n 3 miljoen euro voor hem. Zijn marktwaarde is intussen echter serieus gezakt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws