Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: blessure Bjorn Engels blijkt véél erger dan verwacht

Bjorn Engels (Club Brugge - Leicester City)

Bjorn Engels blesseerde zich woensdagavond in het Champions League-duel met Leicester City na een gemene duw van Islam Slimani. De centrale verdediger kwam onzacht in aanraking met het been van Ludovic Butelle en schreeuwde het uit van de pijn. 

Na de match liet Michel Preud’homme weten dat Engels – die intussen naar het ziekenhuis afgevoerd werd – zo’n maand aan de kant zou moeten staan. Intussen is echter bekend dat er verschillende pezen in de schouder van het Blauw-Zwarte jeugdproduct zijn afgescheurd. Morgen volgt er een operatie voor Engels, die wellicht niet meer in actie kan komen voor Nieuwjaar.

“Dit is uiteraard heel jammer. Ik keek er enorm naar uit om me te bewijzen in de Champions League en dan gebeurt dit…”, vertelt een teleurgestelde Engels op de officiële site. “Zo’n blessure is echt brute pech, meer kan ik er niet over zeggen. Ik zal sowieso sterker terugkeren dan voordien, zoals ik ook de vorige keren bewezen heb.”

“Ik wil alle fans bedanken voor hun steun en supporter ondertussen voor mijn maats langs de zijlijn. Het is zonde dat ik net nu het moeilijk gaat aan de kant moet blijven, maar net als vorig seizoen gaan we met z’n allen terug knokken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws