Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nog meer slecht nieuws voor Club Brugge: Engels out met schouderblessure

Nog meer slecht nieuws voor Club Brugge: Engels out met schouderblessure

Club Brugge is zijn Champions League-campagne met een valse noot gestart. Na een resem defensieve blunders kon Leicester City met 0-3 winnen in het Jan Breydelstadion. En daar blijft het slechte nieuws niet bij…

Bjorn Engels kermde het na 53 minuten voetballen uit van de pijn. Het Brugse jeugdproduct kreeg een serieuze duw in de rug van Islam Slimani en botste daardoor met zijn schouder tegen het been van Ludovic Butelle.

Michel Preud’homme had geen andere mogelijkheid dan de jonge verdediger naar de kant te halen en Benoît Poulain in de ploeg te brengen. Engels werd vervolgens naar het ziekenhuis afgevoerd en de eerste analyse ziet er niet goed uit. “Bjorn is een maand out met een schouderblessure. In België zou zo’n fout als die van Slimani meteen rood zijn”, vertelt MPH aan VTM Stadion.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws