Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH: “Versterking in januari voor zijn positie is niet aan de orde”

MPH: "Versterking in januari voor zijn positie is niet aan de orde"

Club Brugge heeft na een 7/18 dringend nood aan een driepunter om terug op te schuiven in het klassement. Komende zaterdag komt promovendus KAS Eupen op bezoek in Jan Breydel. Michel Preud’homme blikt vooruit.

“Het is een snelle voorbereiding voor de wedstrijd tegen Eupen (door de Champions League-match tegen Leicester City, nvdr). Ik heb in de kleedkamer de waarheid verteld. De organisatie is gerespecteerd geweest, maar we doen onszelf pijn door fouten te maken”, opent de Brugse coach op de officiële website.

“We moeten hard blijven werken en afstand nemen van het negatieve. Ik ben er hard mee bezig oplossingen te zoeken. Het ligt niet in mijn aard om de schouders te laten hangen. Iedereen weet dat”, blijft Preud’homme strijdvaardig.

Hij weet dat we hem blijven steunen

Tot slot liet MPH zich uit over de blessure van Bjorn Engels, de CL-prestatie van Tomás Pina en de mindere vorm van Ludovic Butelle. “Ik heb Bjorn nog niet gehoord, maar bel hem straks. We zullen hem blijven steunen. Versterking in januari voor zijn positie is niet aan de orde. Engels is na Nieuwjaar terug.” Bovendien heeft Club met Denswil, Poulain en Mechele nog drie centrale verdedigers in de rangen.

“De eerste volledige match van Pina beviel me. Hij toonde wat we van hem willen zien. Tomás zal door meer wedstrijden te spelen zijn niveau nog opkrikken. Of ik al met Ludo gesproken heb? Kijk, ik spreek met al mijn spelers. Hij weet dat we hem blijven steunen. Een gesprek is niet altijd dé oplossing. Een schouderklopje kan in de huidige omstandigheden ook veel waard zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws