Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH verklaart waarom Mechele niet in actie kwam tegen Lommel United

MPH verklaart waarom Mechele niet in actie kwam tegen Lommel United

Brandon Mechele werd tijdens de voorbije zomermercato gelinkt aan een uitleenbeurt naar Zulte Waregem, maar Michel Preud’homme gaf aan dat hij nog altijd rekent op het Brugse jeugdproduct. Desondanks kwam de 23-jarige centrale verdediger dit seizoen nog niet in actie en mocht hij enkel tegen Kortrijk op de bank plaatsnemen. En ook in het bekerduel tegen Lommel United werd Mechele gepasseerd. De Brugse coach geeft uitleg.

Toen dinsdagavond bleek dat Mechele opnieuw geen kans kreeg in de zestiende finales van de Beker van België, waren er heel wat Club-fans die hun ongenoegen ventileerden. Op dat moment was echter nog niet bekend dat Preud’homme een duidelijke uitleg had voor zijn keuze.

“Mechele was klaar om 45 minuten te voetballen, maar kreeg op training een trap op zijn scheenbeen. We hebben het deze ochtend nog geprobeerd, zelfs tijdens de opwarming, maar al snel bleek dat het niet zou lukken om Brandon tegen Lommel te laten spelen”, klonk het op de persconferentie achteraf. Tot slot ging MPH ook in op de kritiek van Caroline Goorden, de vriendin van Brandon Mechele.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws