Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH tevreden over strijdlust: “Heb hem gefeliciteerd met zijn krampen”

MPH tevreden over strijdlust: "Heb hem gefeliciteerd met zijn krampen"

Club Brugge moest bibberen tot het einde, maar slaagde er uiteindelijk in om Eupen met 3-2 opzij te zetten. Michel Preud’homme was achteraf vooral tevreden met de strijdlust die zijn spelers aan de dag legden.

“Of ik opgelucht ben? We leven om wedstrijden te winnen. Ik ben blij, maar opgelucht is een groot woord. Er is nog veel werk”, is Preud’homme eerlijk in zijn analyse bij Sporza.

“We hebben onszelf weer in een moeilijke situatie gezet door die snelle tegengoal. Dan moet je heel hard knokken om terug te komen en op het einde was er nog onrust. Maar we hebben anderzijds veel werkkracht en energie getoond tegen een moeilijke ploeg.”

Over de limiet

“Ik ben blij dat mijn spelers diep gegaan zijn. Hans Vanaken had voor het eerst dit seizoen krampen. Ik heb hem gefeliciteerd, want dat wil zeggen dat hij over de limiet is gegaan.”

“Je zag dat het vertrouwen vandaag beter werd en ook het spel verbeterde. We dachten dat de titel van vorig seizoen vertrouwen en rust zou brengen, maar het is de omgekeerde wereld. We krijgen net onrust, want iedereen verwacht veel. Maar we moeten dat vertrouwen proberen te behouden.” Komende dinsdag speelt Club in de Beker van België tegen Lommel United.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws