Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH: “Je kan nu net zoals de fans over hem klagen, maar hij is niet de enige die beter moet presteren”

MPH: "Je kan nu net zoals de fans over hem spreken, maar hij is niet de enige"

Club Brugge slaagt er maar niet in om zijn beste niveau te vinden. Niet in de Jupiler Pro League én woensdagavond ook niet in de Champions League. Michel Preud’homme liep er achteraf dan ook maar teleurgesteld bij.

“Het is heel spijtig omdat we het zelf allemaal weggegeven hebben”, opent MPH zijn analyse tegenover Q2. “De drie tegendoelpunten zijn blunders. Want voor de rest – in het gewone spel – heeft Leicester niet eens zoveel gecreëerd. Op het einde natuurlijk wel, maar dat was op de tegenaanval en dat is logisch.”

Toen Preud’homme gepolst werd over de zwakke prestatie van Abdoulay Diaby, nam hij het op voor de Franse Malinees. “Je kan nu net zoals de fans over hem klagen, maar hij is niet de enige die beter moet presteren.” De Brugse coach doelde daarmee op het feit dat de Club-aanhang om Jelle Vossen riep toen bleek dat Diaby ook in de tweede helft geen potten kon breken.

Bij het rustsignaal ging Preud’homme zwaar gesticulerend naar de kleedkamer. “Of dat een gebaar was richting het publiek? Ik weet niet wat je bedoelt”, pareert de Luikenaar. “Ik was gewoon teleurgesteld omdat we het zo hadden weggegeven. Het publiek mag alles doen, ik heb daar geen problemen mee als ze fluiten.” En alsof het allemaal nog niet erg genoeg was, liep er ook nog slecht nieuws over Engels binnen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws