Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mignolet weet hoe Club Leicester moet bekampen: “In België zijn ze dat niet echt gewoon”

Mignolet weet hoe Club match tegen Leicester moet aanpakken: "In België zijn ze dat niet echt gewoon"

Leicester City is net als Club Brugge slecht aan het nieuwe seizoen begonnen. The Foxes pakten 4/12, Blauw-Zwart 7/18. Afgelopen zaterdag bleek Simon Mignolet met Liverpool een maatje te groot voor Claudio Ranieri en de zijnen. Het werd maar liefst 4-1 op Anfield Road. De Belgische keeper heeft alvast enkele tips voor Michel Preud’homme.

Met Jamie Vardy en Riyad Mahrez heeft Leicester twee uitstekende counteraanvallers in de rangen. De tegenzet van Jürgen Klopp? Een laag blok. “Dat kwam ons goed uit omdat we zelf ook snelle aanvallers hebben en zo ruimte voor onszelf creëerden”, legt Mignolet uit aan Het Nieuwsblad. Club heeft met onder meer Izquierdo en Diaby ook heel wat snelheid in de voorlinie.

Verder kan Ludovic Butelle woensdag maar best ver uittrappen in plaats van achteruit op te bouwen. De spitsen van Leicester zetten voortdurend hoog druk en scoorden zo ook tegen Liverpool. Na een slechte controle van Leiva had Vardy de bal maar binnen te tikken.

Tot slot moet Club extra aandachtig zijn als Leicester een inworp heeft op de Blauw-Zwarte helft. Fuchs en Hernandez staan erom bekend dat ze hun ploegmaats gemakkelijk in stelling brengen met een verre inworp. “Club moet hiervoor opletten want in België zijn ze zulke inworpen niet echt gewoon”, besluit Mignolet.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws