Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier slaat voetbalfans met verstomming door hoogstandje: “Ik voelde de burn tot in m’n living”

Meunier slaat voetbalfans met verstomming met dit hoogstandje Ik voelde de burn tot in m'n living

Bondscoach Roberto Martinez had ook tegen Cyprus een basisplaats voor Thomas Meunier in petto. Deze keer mocht de gewezen rechtsachter van Club Brugge zich aanvallend nog iets meer uitleven dan normaal. En de verdediger van Paris Saint-Germain pakte opnieuw uit met een dijk van een wedstrijd.

Een slecht veld, een allesbehalve sexy tegenstander en drie binnentikkertjes van doelpunten… Neen, lang zal deze Cyprus – België niet in het geheugen gegrift staan. Al was er dat ene moment. Een geniale ingeving van Meunier die dinsdagavond verwonderlijke blikken teweegbracht in elke voetballiefhebbende living.

Meunier pakt uit met hoogstandje tegen Cyprus

Twitter genoot met volle teugen van Meunier

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws