Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier kan zijn ogen niet geloven na beslissing ploegmaat: “Totaal onverwacht”

Meunier kan zijn ogen niet geloven na beslissing ploegmaat Totaal onverwacht

Thomas Meunier staat dinsdagavond normaal gesproken opnieuw in de basis bij de Rode Duivels, die het in de eerste horde op weg naar het WK van 2018 in Rusland opnemen tegen Cyprus. De gewezen rechtsachter van Club Brugge hoopt straks opnieuw zijn niveau van op het EK in Frankrijk te halen. Die sterke prestaties leverden hem immers een toptransfer naar Paris Saint-Germain op. Maar de 24-jarige Luxemburger wil meer…

In 2011 vertoefde Meunier nog bij derdeklasser Virton, tegenwoordig legt hij Serge Aurier het vuur aan de schenen voor een basisplaats bij de hoofdmacht van PSG. In de voorbereiding kreeg de ex-speler van Club Brugge al volop zijn kans en imponeerde hij met onder meer twee doelpunten tegen Real Madrid, maar in de competitie moest hij tot dusver tevreden zijn met een invalbeurt van een halfuur tegen AS Monaco.

Toen mocht Meunier opdraven in plaats van David Luiz, die op het einde van de zomermercato naar ex-ploeg Chelsea verkaste. “Iedereen was verrast. Het was de laatste dag van de transferperiode. Niemand verwachtte dat scenario”, vertelt de verdediger aan SkySports.

“Luiz was toch een basisspeler bij PSG. Ik had dan ook niet verwacht dat hij zou vertrekken. Waarschijnlijk wilde hij het nog een keer proberen in Engeland en ik wens hem dan ook het allerbeste toe.” Mogelijk opent het vertrek van Luiz perspectieven voor Meunier. PSG-trainer Unai Emery is alvast van mening dat de Rode Duivel zich moet klaarhouden voor wanneer het team hem nodig heeft.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws