Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mee op verplaatsing naar Kopenhagen? Dit is wat je moét weten!

Mee op verplaatsing naar Kopenhagen Dit is wat je moét weten!

Dinsdag 27 september gaat Club Brugge bij FC Kopenhagen op zoek naar zijn eerste punten in de Champions League. En dat belooft geen gemakkelijke klus te worden. De Deense koploper is na elf wedstrijden (7x gewonnen en 4x gelijk) immers nog altijd ongeslagen in eigen land en hield FC Porto in het Estádio do Dragão knap op een 1-1-gelijkspel. 

Michel Preud’homme en zijn manschappen gingen op de eerste speeldag in het kampioenenbal met 0-3 onderuit tegen Leicester City. Tegen FC Kopenhagen wil Club dan ook graag punten sprokkelen.

Voor de fans die de verplaatsing naar Denemarken maken, is er alvast onderstaande handige fanguide die Blue Army aan BlauwZwartFans bezorgde. Zo weet je meteen dat €1 = 7,45 Deense kroon en heb je ineens ook de nummers van de hulpdiensten en het adres om de Youth League-wedstrijd van onze jongeren bij te wonen. Tot slot gelden er serieuze boetes voor zwartrijders.

Fanguide FC Kopenhagen - Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws