Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert toont begrip voor woedende Club-fans

Vincent Mannaert interview (Club Brugge)

Wie dit seizoen een uitmatch van Club Brugge bijwoonde, had veel kans om ontgoocheld huiswaarts te keren. Blauw-Zwart verloor immers 4 van zijn 6 wedstrijden op verplaatsing. In de competitie tegen KV Oostende (1-0), KV Kortrijk (2-1) en Waasland-Beveren (1-0) en in de Champions League tegen FC Kopenhagen (4-0). Vooral de zware pandoering tegen de Deense landskampioen lag bij heel wat Club-fans zwaar op de maag. Volkomen te begrijpen, aldus Vincent Mannaert.

“Het is logisch dat de supporters na afloop woedend waren. Sommigen zijn een hele dag onderweg met de bus en nemen twee dagen verlof die ze anders niet kunnen opnemen. Je doet dat voor de club, in de hoop van toch een goeie wedstrijd en een goed resultaat te zien”, vertelt Mannaert aan VTM Stadion.

“Dan is het ook logisch dat die mensen zeer zwaar ontgoocheld – zelfs kwaad – zijn met een prestatie. Het is aan ons om zo snel mogelijk te reageren en dat kunnen we zondag al doen, tegen AA Gent”, besluit onze CEO begripvol.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws