Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert neemt het op voor Preud’homme: “4 maanden geleden nog een standbeeld”

Michel Preud'homme kampioenenbeker (Club Brugge - Anderlecht)

Het seizoensbegin is voor Club Brugge niet gelopen zoals verhoopt en dus zoekt iedereen dezer dagen naar antwoorden. Sommige waarnemers wijzen daarbij naar Michel Preud’homme. De succestrainer kondigde na het behalen van de titel aan het iets rustiger aan te doen en hier en daar wordt er daardoor getwijfeld aan zijn toewijding.

Maar daar wil Vincent Mannaert niets van weten. “Dus we gaan iemand die al veertig jaar bekend staat om zijn fanatisme nu in vraag stellen?”, klinkt het verbaasd in Het Laatste Nieuws. “Michel Preud’homme is drie jaar in Club Brugge, wel, hij won drie prijzen (beker, titel en supercup, nvdr) en bracht de club tot in de kwartfinale van de Europa League.”

“Moet ik iedereen meenemen naar de plaats waar vier maanden geleden zijn standbeeld is gezet? Michel is nog steeds de winnaar die er vast van overtuigd is dat alles goedkomt”, besluit onze algemeen manager.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws