Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert laat zijn goed hart zien: “Zelfs op een regenachtige dag zoveel lachende gezichten”

Mannaert laat zijn goed hart zien Zelfs op een regenachtige dag zoveel lachende gezichten

Vincent Mannaert trotseerde afgelopen zondag met de glimlach het slechte weer en daar had onze CEO een goeie reden voor. De zevende editie van de Football Kick Off stond immers op het programma. Meer dan 70 ploegen met spelers die te kampen hebben met een fysieke of mentale beperking verzamelden voor een hartverwarmend voetbaltoernooi.

Club Brugge kon vanzelfsprekend niet ontbreken op het evenement dat door Piet den Boer georganiseerd wordt. Blauw-Zwart trad er onder leiding van jeugdcoach Maarten Martens aan met zijn G-ploeg en Voetbalkraks.

“Het is fantastisch om te zien dat voetbal ook voor hen een grote waarde heeft”, vertelt Mannaert aan Sporza. “Het leert wat het is om in teamverband te sporten. Het is fantastisch om al die lachende gezichten te zien, zelfs op zo’n regenachtige dag als vandaag.” Ook Glen De Boeck en Johan Boskamp kwamen aan het woord.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws