Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert komt met verklaring voor zwakke resultaten, maar spaart één man: “Hij stond er in elke wedstrijd”

Mannaert komt met verklaring voor zwakke resultaten, maar spaart één man: "Hij stond er in elke wedstrijd"

Vincent Mannaert heeft in aanloop naar het Champions League-duel tegen Leicester City nog eens teruggeblikt op de teleurstellende seizoensstart van Club Brugge. Onze CEO hoopt dat het kampioenenbal voor de ‘klik’ zorgt en de neerwaartse spiraal doorbroken wordt.

“Wat er aan de hand is? Voor een stuk decompressie, toch. Niet meer dé drive hebben uit de Play-Offs. De eerste keer dat ik onraad rook, was in Oostende, toen we in blessuretijd, bij 0-0 en met een corner voor ons, gepakt worden in de omschakeling. Drie, vier spelers gaan in een tijdsspanne van dertig seconden samen in de fout. Toen dacht ik: ‘Dit zit niet goed'”, vertelt Mannaert aan HLN.

Vanavond verwacht Mannaert dan ook een Blauw-Zwart met een ander gezicht. “Ik ben benieuwd naar Engels, Denswil, Vanaken, Izquierdo… Dat zijn spelers die de ambitie hebben om elk jaar Champions League te spelen. Wel, nu kunnen ze zich meten met de absolute top.”

“Hoeveel spelers er op hun normale niveau zitten? Eentje stond er in elke wedstrijd: Denswil. Vormer zit dicht tegen zijn beste niveau, De Bock is goed. Het zijn vooral de spelers voorin die het moeilijk hebben. Vossen, Diaby en Wesley hebben dit seizoen nog niet gescoord, Vanaken is minder balvast dan gewoonlijk. En als Rafa dan ook nog eens geblesseerd is… Er gaat toch ene die bal moeten binnenstampen, hé.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws