Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert antwoordt op kritiek op transferbeleid: “Dat kunnen wij niet opvangen”

Algemeen manager Vincent Mannaert (Club Brugge)

Na de zeges tegen Eupen, Lommel United en Moeskroen leek de kritiek op Club Brugge van de voorbije weken weer wat te gaan liggen. Maar na de pandoering in Kopenhagen is die weer helemaal terug. Zo wordt er onder andere gewezen naar het transferbeleid van Club, dat deze zomer slechts drie versterkingen aantrok.

Maar Vincent Mannaert is het helemaal niet eens met de stelling dat Club onvoldoende versterkt is. “Met dezelfde groep wonnen we de Supercup en pakten we de drie punten in Mechelen – de mensen die nu roepen om versterking, riepen toen dat de kampioen al gekend was”, bijt de CEO van zich af in Het Laatste Nieuws.

Mannaert wijst eerder naar de geblesseerden als oorzaak voor de malaise in de Champions League. “Voor een club als de onze is het uitvallen van Engels en Refaelov, op dit niveau, te veel. Dat kunnen wij niet opvangen, temeer omdat veel andere jongens aan het zoeken zijn naar hun beste vorm.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws