Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lokeren-steward eist straf voor Verhaeghe: “Dat vind ik belangrijk”

Lokeren-steward eist straf voor Verhaeghe: "Daar zou ik niet tegen kunnen"

Volgens Bart Verhaeghe is het onderzoek naar een incident met een Lokeren-steward partijdig. De Brugse voorzitter riskeert 5 maanden stadionverbod, maar vecht samen met advocaat Walter Van Steenbrugge zijn straf aan. Laura Van de Vijver, de steward die 2 jaar geleden hardhandig vastgegrepen zou zijn, was donderdag niet aanwezig in de politierechtbank, maar had wel een reactie in huis.

“Het is jammer dat men de schuld in mijn schoenen blijft schuiven”, reageert Laura tegenover HLN. “Ik heb gewoon mijn werk gedaan en heb dat ook altijd verklaard. Bovendien was die jongen (de zoon van Verhaeghe die de toegang tot de neutrale zone door haar ontzegd werd, nvdr) een kop groter dan ik. Waarom zou ik dan als meisje agressief reageren?”

De Lokeren-steward in kwestie hoopt dan ook dat Verhaeghe een straf opgelegd krijgt. “Dat vind ik belangrijk”, zegt ze. “Elke supporter die zou doen wat hij deed, krijgt een strenge straf. Ik zou er niet tegen kunnen dat hij er met excuses vanaf komt. Dat is niet fair.”

Advocaat Van Steenbrugge kwam alvast met een volledige versie van de feiten. Aan politierechter D’Hondt om een uitspraak te doen op 13 oktober.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws