Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lof voor Verhaeghe: “Ik ben bijzonder trots op hem”

Lof voor Verhaeghe Ik ben bijzonder trots op hem

Op 13 november 2016 viert Club Brugge zijn 125-jarig bestaan. Doordat vorig seizoen de landstitel binnengehaald werd, kan Blauw-Zwart er een mooi jaar mét Champions League-voetbal van maken. Maar ook naast het veld zijn er de nodige festiviteiten in dit jubileumjaar. 

Het Brugse bestuur wil de 125ste verjaardag van Club Brugge allesbehalve zomaar voorbij laten gaan. Zo werd er vorige maand al een reünie met Club-coryfeeën gehouden. Eén van de aanwezigen was Henk Houwaart, die van 1969 tot 1975 het Brugse shirt droeg en in 170 wedstrijden 25 keer de weg naar doel vond.

“Ik ben bijzonder trots op voorzitter Bart Verhaeghe en op de erkenning die hij geeft aan de oud-spelers. Oud-spelers hebben de geschiedenis van Club mee geschreven. Ik heb deel uitgemaakt van de geschiedenis van Club. Prachtig, toch?”, vertelt Houwaart vol bewondering op de website van Blauw-Zwart.

De gewezen middenvelder maakte destijds als speler en als trainer furore in Jan Breydel. “Er zijn eens kleine strubbelingen geweest, maar Club is en blijft mijn club. Club betekent ook mijn carrière: ik heb er hoogtepunten meegemaakt als speler en heb er mijn grootste successen als trainer behaald”, besluit de Nederlander.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws