Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lof voor Club-fans: “Een voorbeeld voor alle reizende voetbalfans”

Brugse aanhang viert (Club Brugge - Gent)

Michel Preud’homme en zijn manschappen konden dinsdagavond allesbehalve indruk maken tegen FC Kopenhagen. De Deense landskampioen stuurde Club Brugge met een 4-0 pandoering huiswaarts. Aan de Brugse aanhang zal het alleszins niet gelegen hebben. Zij oogsten niets dan lof na hun passage in Denemarken.

In de eerste helft slaagden iets meer dan 600 meegereisde Club-fans erin om het Telia Parken Stadion af en toe te overstemmen met hun ‘FC Bruges’ gezangen. Na de pauze lag dat allemaal wat moeilijker. En dat is gezien het spelbeeld natuurlijk ook volkomen te begrijpen.

Ook in aanloop naar de wedstrijd maakte het Blauw-Zwarte supporterslegioen indruk. Vorige week stuurde de eigenaar van McJoys een e-mail naar BlauwZwartFans met daarin de uitnodiging om van zijn café een verzamelplaats te maken voor Club-fans.

En zo geschiedde. Heel wat supporters tekenden present in McJoys en hadden er de tijd van hun leven. John van McJoys vroeg ons om onderstaande boodschap over de Club-fans te verspreiden.

“Een geweldige dag, ongeacht het resultaat!!!

Namens alle medewerkers van “McJoys” zou ik graag alle Club-fans bedanken om er zo een plezante dag van te maken. De supporters die we mochten verwelkomen waren een voorbeeld voor reizende voetbalfans.

Jullie zongen de hele dag!!!
Jullie dronken de hele dag!!! (Jullie, jongens en meisjes, kunnen serieus drinken!!!)
Wij (het personeel) hebben de hele dag gelachen en ondanks al het drinken heeft er geen enkel incident plaatsgevonden.
Jullie waren briljant.
En jullie zijn altijd welkom in McJoys!!!!

Come on you blues!!!

Nogmaals heel veel dank

John van McJoys!!!”

De originele boodschap in het Engels

Denen loven supporters van Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws