Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leicester-fans worden gewaarschuwd voor ‘gevaarlijke’ Club-supporters: “Ze zullen jullie aanvallen”

Leicester-fans worden gewaarschuwd voor 'gevaarlijke' Club-supporters Ze zullen jullie aanvallen

Claudio Ranieri en zijn manschappen zijn intussen gearriveerd in Brugge. Hun fans zullen morgen de oversteek naar België maken en kregen alvast een opvallende waarschuwing van een Anderlecht-fan.

Tot dusver heerste er voornamelijk respect tussen de fans van Club Brugge en die van Leicester City. De Belgische landskampioen verwelkomde The Foxes met een amusant filmpje, wat duidelijk in de smaak viel. De Engelsen informeerden dan weer bij BlauwZwartFans naar de Sterchele-minuut en willen graag dat hun aanhang mee applaudisseert in de 23ste minuut.

Die goeie verstandhouding tussen beide supportersgroepen zou echter wel eens verstoord kunnen worden door een boodschap van een Anderlecht-fan. “Informeer jullie fans dat supporters van Club Brugge hen zullen aanvallen in het centrum van de stad of in de buurt van het stadion. Dat doen ze namelijk altijd”, klonk het tegenover LCFC Family, een Twitter-account met zo’n 9.000 volgers.

De boodschap van de Anderlecht-fan

Anderlecht-fan waarschuwt Leicester-supporters voor Brugse hooligans

Verspreiding van de boodschap via het Leicester fanaccount

Anderlecht-fan waarschuwt Leicester-supporters voor Brugse hooligans (2)

De Anderlecht-fan in kwestie – een niet nader genoemde journalist – doelt hier op de incidenten na Club Brugge – Napoli, toen die wedstrijd vanwege terreurdreiging achter gesloten deuren moest plaatsvinden van burgemeester Renaat Landuyt. Maar om dat voorval nu te generaliseren, lijkt ons nogal kleingeestig.

UPDATE: na heel wat berichten van Club-fans heeft het fan account zijn mening intussen herzien. 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws