Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leicester-fans willen uitpakken met knap gebaar in Jan Breydel

Leicester-fans willen uitpakken met knap gebaar in Jan Breydel

Club Brugge en Leicester City bekampen elkaar woensdag op het kampioenenbal. Voor de Engelse landskampioen is het de eerste Champions League match ooit in de geschiedenis van de club. The Foxes kijken dan ook reikhalzend uit naar hun trip richting Brugge.

Het uitvak in Jan Breydel was in geen tijd uitverkocht voor het Champions League-treffen tussen Club en Leicester. Daarnaast zijn er heel wat Engelse supporters die sowieso naar België zullen afreizen, met of zonder ticket. Zij willen dit unieke moment in het bestaan van hun club voor geen geld ter wereld missen. Zelfs niet als ze €145 moeten ophoesten voor één ticket in een Club-vak.

Voorts valt het op dat de Leicester-aanhang het nodige opzoekwerk heeft gedaan over Club Brugge. Zo kreeg BlauwZwartFans al heel wat mails van supporters die informeerden naar de Sterchele-minuut.

Vertaald klonk het als volgt: “Graag willen wij wat meer weten over het gebruikelijke applaus in jullie stadion. Klopt het dat dit in de 23ste minuut plaatsvindt vanwege een overleden speler? Als we zekerheid hebben, kunnen we deze informatie verspreiden onder de Leicester-fans die de verplaatsing naar Brugge maken.” Na wat mails heen en weer bevestigden The Foxes intussen dat ze mee zullen applaudisseren in de 23ste minuut. Een klassegebaar!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws