Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leicester-fans proberen massaal CL-tickets te verkrijgen in Club-vak

leicester-fans-proberen-massaal-cl-tickets-te-verkrijgen-in-club-vak

Woensdagavond is het Jan Breydelstadion het decor voor de Champions League-wedstrijd tussen Club Brugge en Leicester City. Het duel tussen de Belgische en de Engelse landskampioen kan vooral bij de aanhang van The Foxes op heel wat interesse rekenen. Het uitvak was dan ook in een mum van tijd uitverkocht, maar daar leggen niet alle Leicester-fans zich zomaar bij neer.

Eerder deze week doken er op Twitter supporters van Leicester op die zich voordeden als Club-supporter. Ze kochten een Champions League abonnement van Blauw-Zwart en hadden zo dus in totaal (thuiswedstrijden tegen Leicester, Kopenhagen en FC Porto + Club 1891 lidmaatschap) €145 over voor de eerste Champions League-wedstrijd uit de geschiedenis van hun club.

leicester-fans-kopen-ticket-in-club-vak

Aanvankelijk konden er geen losse tickets gekocht worden voor de Champions League, maar intussen is dat wél mogelijk. Zo tracht Club de wedstrijd in een uitverkocht en kolkend Jan Breydel te laten plaatsvinden.

Keerzijde van de medaille is dat deze maatregel het voor Leicester-fans nog interessanter maakt om de wedstrijd in een Club-vak bij te wonen. Zij willen met een groepje plaatsnemen in vak 413.

leicester-fans-in-brugge

Club Brugge liet echter via een officieel statement weten dat het ten strengste verboden is om Champions League tickets door te verkopen aan Leicester-fans.

“Engelse supporters die zich met een ticket verkregen via een Belgische supporter aanmelden aan het stadion zullen geweigerd worden en hun ticket zal niet worden terugbetaald. De oorspronkelijke eigenaar zal, in lijn met ons inwendig stadionreglement, een stadionverbod worden opgelegd”, klinkt het op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws