Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leicester City-fans kamperen voor stadion om match in Brugge bij te kunnen wonen

Leicester City-fans kamperen voor stadion om match in Brugge bij te kunnen wonen

Landskampioen Club Brugge is rechtstreeks geplaatst voor de groepsfase van de Champions League en mag zich opmaken voor een dubbele confrontatie met Leicester City, FC Porto en FC Kopenhagen. Het eerste duel vindt volgende week woensdag in Jan Breydel plaats tegen de onverwachte Engelse landskampioen. En die wedstrijd leeft niet alleen bij het Blauw-Zwarte legioen…

Een groep supporters van Leicester City heeft er dinsdag álles aan gedaan om aanwezig te kunnen zijn tijdens de eerste Champions League-wedstrijd ooit in de geschiedenis van hun club.

Volgens de Leicester Mercury hebben die-hard fans van The Foxes meer dan 14 uur moeten wachten op hun felbegeerde ticket voor de match in Jan Breydel. Zij kampeerden in de nacht van maandag op dinsdag zelfs voor de deuren van het King Power Stadium.

“Deze wedstrijd missen was voor mij geen optie”, vertelt de 49-jarige abonnementhouder Rik Lewin. “Het is gewoon briljant dat het succes van de club betekent dat ik naar een Champions League-match kan gaan kijken. Het is een droom en die droom houdt voorlopig niet op.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws