Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kijk hoe Vanaken & Limbombe Club aan een 2-1-zege hielpen tegen Willem II

Kijk hoe Vanaken & Limbombe Club aan een 2-1-zege hielpen tegen Willem II

Donderdagnamiddag oefende Club Brugge achter gesloten deuren tegen het Nederlandse Willem II, momenteel het nummer dertien uit de Eredivisie. Op die manier kon Michel Preud’homme enkele jongens met minder speelminuten achter hun naam ook eens laten opdraven.

Blauw-Zwart was heer en meester tegen Willem II en won uiteindelijk verdiend met 2-1. Hans Vanaken en Anthony Limbombe namen de Brugse doelpunten voor hun rekening. Van Anholt scoorde voor de Nederlanders. Onderstaand de beelden. Lees hier het tekstverslag.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws