Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kijk hoe Engels de jonge Rode Duivels in het slot de 3 punten bezorgt

Kijk hoe Engels de jonge Rode Duivels in het slot de 3 punten bezorgt

Vrijdagavond stond er voor de U21 van de Rode Duivels een belangrijke kwalificatiematch tegen Malta op het programma op weg naar het EK van 2017 in Polen. De Belgische youngsters leken op een teleurstellend 2-2-gelijkspel af te stevenen, maar Bjorn Engels kopte in de laatste minuut alsnog de 2-3 tegen de touwen.

Beloftencoach Johan Walem bracht deze 11 namen aan de aftrap: Roef, Foket, Engels, Heylen, Miangue, J.De Sart, Tielemans, Praet, C.Musonda, Bongonda en Schrijvers.

Na amper 25 minuten voetballen stonden de jonge Duivels al op een comfortabele 0-2-voorsprong dankzij doelpunten van Youri Tielemans en Theo Bongonda. De beloften leken dus op weg naar een eenvoudige zege, maar een kwartier voor tijd tekende Malta-speler Jurgen Degabriele voor de aansluitingstreffer.

Toen Michaël Heylen vijf minuten voor affluiten een owngoal maakte, moesten de U21 nog vol aan de bak om de 3 punten in de wacht te slepen. Uiteindelijk was het Club-verdediger Engels die de zege alsnog veiligstelde met een rake kopbal. Onderstaand de beelden. Achteraf reageerde Engels erg opgelucht voor de camera.

Bjorn Engels met de winnende treffer

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws