Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kan Club Brugge dinsdag komaf maken met waanzinnige statistiek Kopenhagen?

Parken Stadion (FC Kopenhagen)

Club Brugge aast na de 0-3-nederlaag tegen Leicester City op revanche in de Champions League. Dat belooft echter geen gemakkelijke klus te worden tegen FC Kopenhagen. Ex-speler Tom Høgli & co rijgen de knappe statistieken namelijk aan elkaar. 

Het Telia Parken stadion is dinsdagavond het decor voor het duel tussen de Deense en Belgische landskampioen. Het laatste bezoek van Club was met een 0-4-overwinning uitermate bevredigend, maar in de vier onderlinge duels daarvoor kon Blauw-Zwart niet winnen. Twee keer won Kopenhagen, twee keer eindigde de wedstrijd op een gelijkspel.

Bovendien is van de weifelende ploeg die eind 2014 een pandoering kreeg van Lior Refaelov (3x) en Ruud Vormer (1x) tegenwoordig niet veel meer over. FC Kopenhagen zit namelijk boordevol vertrouwen. De Denen staan momenteel afgetekend op kop in eigen land met 7 overwinningen en 4 gelijke spelen. Daarnaast slaagden trainer Ståle Solbakken en de zijnen er op het kampioenenbal in om FC Porto in het Estádio do Dragão op 1-1 te houden.

Dat zorgt ervoor dat FC Kopenhagen erg knappe statistieken kan voorleggen. Ze zijn momenteel twintig keer op rij ongeslagen in alle competities samen en in eigen huis zelfs 37 (!) keer op rij ongeslagen in de Deense competitie. Meteen goed voor een nationaal record. Club is dus gewaarschuwd!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws