Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jammer! Basisspeler Meunier mee aan de basis van puntenverlies PSG

Officieel: Meunier vertrekt naar PSG!

Thomas Meunier was in de eerste competitiewedstrijden van Paris Saint-Germain bankzitter, maar vrijdagavond kreeg de rechtsachter eindelijk eens zijn kans als basisspeler. Tegen Saint-Etienne profiteerde hij van een blessure bij concurrent Serge Aurier.

Helaas zal Meunier na zijn eerste officiële match als titularis wel met een zure nasmaak achterblijven. PSG leek immers op weg naar een zege dankzij een strafschop van Lucas Moura, maar slikte in de 92ste minuut nog de gelijkmaker. Meunier ging onder een voorzet door, waardoor Beric de 1-1 kon binnentrappen. PSG verliest zo voor de tweede wedstrijd op rij punten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws