Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo verklaart waarom hij teleurstellend inviel tegen Waasland-Beveren

Ware nachtmerrie op komst voor Izquierdo

José Izquierdo zat voor het eerst sinds zijn blessure weer bij de wedstrijdselectie, maar de Colombiaan begon tegen Waasland-Beveren wel nog de bank. Halfweg bracht Michel Preud’homme hem tussen de lijnen, maar flitsen lukte Joske nog niet.

“Momenteel ben ik wel wedstrijdfit, maar ik voel me zeker nog niet honderd procent”, bekent hij op de website van Club. “Het was voor mij vandaag vooral moeilijk om weer het ritme en de feeling te vinden van voor mijn blessure. Ik hoop dat ik dit snel weer kan oppikken.”

Van de nederlaag probeerde Izquierdo zich niet té veel aan te trekken. “Dit is voetbal, dit zijn zaken die nu eenmaal gebeuren in het voetbal. We hebben vorig seizoen genoeg getoond dat we met deze kern genoeg kwaliteit hebben om resultaten te boeken. Aan de mentaliteit ligt het ook niet, we doen ons best want tijdens de week wordt er op training keihard gewerkt.”

“Samen moeten we gewoon de knop omdraaien en weer proberen ons niveau te halen van vorig seizoen. Het ligt aan ons want het zijn bijna allemaal dezelfde spelers als vorig seizoen. Misschien vinden we ons oude niveau terug door woensdag een goede prestatie te leveren. Meer kan ik er echt niet over zeggen”, besluit Izquierdo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws