Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo: “Ik hoop het in Kopenhagen anders te doen”

Izquierdo: "Ik hoop het in Kopenhagen anders te doen"

In het Champions League-duel tegen Leicester City liet José Izquierdo twee huizenhoge kansen liggen, maar tegen Moeskroen zagen we onze Colombiaanse sneltrein van weleer. Al is de 24-jarige flankspeler van mening dat hij nog beter kan. 

Izquierdo bekroonde zijn sterke wedstrijd op Le Canonnier met twee doelpunten en had zo een groot aandeel in de Brugse overwinning. “Om deze ploeg te laten draaien is er niet alleen een goeie Izquierdo nodig, maar ook een goeie Jelle, Hans, Timmy,… We hebben elkaar nodig als ploeg om beter te presteren. Het is dus zeker niet alleen Izquierdo die de ploeg moet laten draaien of het verschil moet maken.”

“Ik ben nog niet honderd procent terug. Er is momenteel nog wat marge”, gaat Izquierdo verder. “Maar deze zege geeft het nodige vertrouwen om verder te gaan op dit elan en een goeie prestatie neer te zetten in Kopenhagen, zoals we daar eerder al gedaan hebben.”

Izquierdo is dan ook gebrand op revanche op het kampioenenbal. “De wedstrijd tegen Leicester City had er volledig anders kunnen uitzien als ik die eerste kans kon afmaken. Maar kansen kunnen nu eenmaal gemist worden. Ik hoop het in Kopenhagen anders te doen”, besluit de vleugelspits op de officiële site.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws