Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik heb de indruk dat MPH de spelers moeilijk in het gareel kan houden”

"Ik heb de indruk dat MPH de spelers moeilijk in het gareel kan houden"

“De match tegen Waasland-Beveren vind ik belangrijker dan die tegen Leicester”, waarschuwde Michel Preud’homme zijn manschappen in aanloop naar de verplaatsing richting de Freethiel. Desondanks verloor Blauw-Zwart met 1-0 door een doelpunt van Siebe Schrijvers. Eddy Snelders zoekt naar een verklaring voor de slechte competitiestart van Club Brugge.

“Het is al een paar weken aan de gang, want het is niet de eerste keer dat Preud’homme ontstemd was over de ingesteldheid van de spelers. Heel merkwaardig, want in principe zou daar in deze situatie geen probleem mee mogen zijn”, oordeelt Snelders.

De analist is van mening dat MPH dringend orde op zaken moet stellen. “Ik heb de indruk dat Preud’homme de spelers moeilijk in het gareel kan houden. Hij is een beetje machteloos en wil het nu anders aanpakken. Hij heeft al verschillende keren verwittigd, maar nu wordt het wel hoog tijd met Leicester op komst”, besluit Snelders tegenover PlaySports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws