Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Houwaart teleurgesteld door uitspraak Preud’homme: “Pas dan maak je geschiedenis”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

Na de nederlaag in Kopenhagen trok Michel Preud’homme enkele harde conclusies. Dat Club op dit moment tekort komt voor de Champions League bijvoorbeeld, en dat vanaf nu de competitie zou primeren. Die laatste uitspraak valt niet in goede aarde bij Henk Houwaart.

“Het is belachelijk om nu te opperen dat de competitie belangrijker wordt. Iedere match is belangrijk voor Club, zeker in Europa. Het is daar dat je geschiedenis schrijft en dat je de legende van de club groter maakt, niet in België”, stelt hij in Het Laatste Nieuws. De Nederlander weet waarover hij spreekt, want zelf wordt hij vooral herinnerd als de coach tijdens de legendarische Europese campagne in het seizoen 1987/88.

“Je moet die Champions League toch als een ongelooflijke uitdaging zien? Je moet vereerd zijn dat je daar kan strijden voor een zege. Je nu terugtrekken en zeggen: ‘We laten de competitie primeren’, kan gewoon niet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws