Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Het stoort mij dat Preud’homme keer op keer heilig wordt verklaard”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

Sinds Michel Preud’homme in Jan Breydel neerstreek, wordt hij op handen gedragen door de Brugse aanhang. En terecht, zo bleek. De Luikenaar bezorgde Blauw-Zwart immers de beker, een kwartfinale in de Europa League, het kampioenschap en de Supercup. Desondanks zijn er hier en daar Club-supporters die geen fan zijn van MPH.

Vrijdagavond was televisiemaker Eric Goens te gast in voetbalprogramma Kick Off. De voormalige sportjournalist is al jarenlang trouwe supporter van Club Brugge, maar heeft het moeilijk met de trainer van Blauw-Zwart.

“Wat hij precies verkeerd doet, is moeilijk om te zeggen, want ik sta niet elke dag naast het trainingsveld. Ik stel alleen vast dat je als coach je ploeg in het begin van het seizoen klaar moet krijgen en daar slaagt hij niet in”, vertelt Goens aan PlaySports.

“Wat mij stoort is dat als Brugge wint, het de verdienste van Preud’homme is. En als ze verliezen is het de schuld van de spelers. Bij alle voetbalclubs ter wereld is het eigenlijk net andersom. Hij wordt keer op keer heilig verklaard. Zelfs in het kampioenenjaar had ik het er lastig mee dat die man zich zo vreselijk blijft misdragen naast de lijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws