Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Haalt Club Brugge zijn volgende versterking uit Portugal?

Haalt Club Brugge zijn volgende versterking uit Portugal?

Club Brugge heeft een rustige zomermercato achter de rug. Dat heeft alles te maken met het feit dat de landskampioen zijn sterkhouders aan boord wilde houden en het zich voldoende gewapend achtte met aanwinsten Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe. Na de tegenvallende competitiestart lijkt het er echter op dat Club tijdens de wintertransferperiode nog een en ander wil bijsturen.

Het Brugse bestuur gaf eerder al aan dat het de ogen openhoudt voor de nodige versterking in de winter. En daarvoor worden er nu alvast verschillende markten afgespeurd. Zo ook de Portugese. Volgens Sapo stuurde Blauw-Zwart namelijk een scout naar Benfica – Braga van maandagavond.

Welke speler Club precies van naderbij wilde bekijken, is niet bekend. De Belgische landskampioen zal alleszins op de nodige concurrentie kunnen rekenen. Want ook Manchester United, Arsenal, Everton, Inter Milan, Bayer Leverkusen en Spartak Moskou tekenden present. Benfica won de topper met 3-1 na twee doelpunten van Konstantinos Mitroglou en één van Pizzi. Braga scoorde tegen via Lazar Rosić.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws