Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goudeerlijke Vormer analyseert match tegen Eupen in gekende stijl: “Ik dacht: ‘Daar gaan we weer'”

Goudeerlijke Vormer analyseert match tegen Eupen in gekende stijl: "Ik dacht: 'Daar gaan we weer'"

Als er één speler zelden tot nooit een gebrek aan inzet verweten kan worden, dan is het wel onze Ruud Vormer. De 28-jarige middenvelder was dan ook erg opgelucht na de 3-2 overwinning tegen Eupen, maar wond geen doekjes om de moeilijke wedstrijdomstandigheden.

“Ik ben blij met de drie punten, het werd weer eens tijd”, opent Vormer. “In de eerste helft probeerden we Eupen weg te drukken, maar dan kom je zelf 0-1 achter. Na die 0-1 dacht ik: ‘daar gaan we weer’, maar toch had ik het gevoel dat het nog kon en we hadden hiervoor nog de nodige tijd. Eupen is nog wel wat anders dan een Leicester. En gelukkig werd het al 1-1 bij de rust.”

Voorts was de Nederlander blij met de prestatie van twee van zijn ploegmaats. “Ik ben tevreden met de twee treffers van Jelle. Hij moet die eerste strafschop toch maar omzetten onder druk hoor. Hopelijk wordt dit de déclic, maar op het einde werd het nog even spannend en dan denk je ‘nee hé, die gaat toch echt niet vallen’.”

“Gelukkig viel die nu één keer niet, want Butelle pakte enkele goeie ballen. Hij had even een lastige periode, maar nu pakt hij terug belangrijke ballen. Daar gaat het om in een wedstrijd, we kunnen op hem rekenen”, besluit Vormer op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws