Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws over Vanaken

hans-vanaken-club-brugge-leicester-city

Het was een Champions League-match om snel te vergeten, dinsdag in Kopenhagen. Het werd voor alle spelers die in het Telia Parken op het veld verschenen een pijnlijke avond, maar toch vooral voor Hans Vanaken. De middenvelder liep immers een blessure op.

Al in de opwarming leek Vanaken zich te bezeren, maar uiteindelijk begon hij toch gewoon aan de wedstrijd. Bij de rust bleef hij echter in de kleedkamer, omdat hij te veel hinder ondervond. Een botsing met Stefano Denswil zou de oorzaak geweest zijn van zijn blessure aan de bil.

Nu krijgt Vanaken toch goed nieuws, want Het Nieuwsblad weet dat zijn blessure meevalt. De middenvelder liep slechts een lichte kneuzing op en zal er snel weer staan. Zondag kan hij tegen AA Gent zelfs gewoon alweer meespelen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws