Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gedoz klapt uit de biecht: “Zaken gebeurd die zeer moeilijk te combineren waren met het voetbal”

Gedoz klapt uit de biecht: "Zaken gebeurd die zeer moeilijk te combineren waren met het voetbal"

Felipe Gedoz begon in 2014 sterk aan zijn avontuur bij Club Brugge, maar naarmate het seizoen vorderde deemsterde de 23-jarige Braziliaan helemaal weg. De oorzaak? Enerzijds een zware pubalgieblessure, anderzijds persoonlijke problemen en een gevecht met kilo’s. 

Gedoz is – net als José Izquierdo – een jongen die zijn glimlach niet snel zal verliezen. Vorig seizoen gebeurde het dan toch, toen hij een moeilijke periode had en er heel wat verhalen opdoken over zijn onprofessionele levensstijl. “Kijk: ieder mens heeft het recht op een mindere periode in zijn leven”, pareert de flankspeler. “Vorig seizoen zijn er zaken gebeurd op persoonlijk vlak die zeer moeilijk te combineren waren met het voetbal. Ik zie die periode nu als een levensles. Nu voel ik mij opnieuw beter in mijn vel.”

“Het was de eerste keer dat ik te maken had met een zware blessure (pubalgie, nvdr), en daarom had ik het – naast mijn privéproblemen – vorig seizoen heel moeilijk om mijn ritme terug te vinden. Ik heb nu pas het gevoel dat ik opnieuw dicht bij mijn beste niveau zit. Mijn doelpunt tegen Standard was een streep onder een moeilijke periode.”

Al liep ook de voorbereiding op dit seizoen niet van een leien dakje voor Gedoz: administratieve problemen in Brazilië en dan waren er nog die overtollige kilo’s die hij meesleurde. “Ik schrok toen ik op de weegschaal ging staan: zo zwaar was ik nog nooit aan een voorbereiding begonnen. Ik had het geluk dat er al wat gewicht verdween en ik het ritme opnieuw kon oppikken. Het belangrijkste is dat ik er opnieuw sta. Dat gaan jullie zien op het veld”, klinkt het tegenover Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws