Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Filip Joos: “Op dit moment is er geen 100% vertrouwen in hem bij Club Brugge”

Filip Joos: "Op dit moment is er geen 100% vertrouwen in hem bij Club Brugge"

Club Brugge is met 7 op 18 erg teleurstellend aan het nieuwe voetbalseizoen begonnen. Franky Van der Elst, Geert De Vlieger en Filip Joos gingen op zoek naar een verklaring voor de nederlaag op de Freethiel.

Toen Club Brugge afgelopen vrijdag na 75 minuten nog altijd tegen een 1-0-achterstand aankeek, greep Michel Preud’homme in. Hij gooide met Bjorn Engels zijn laatste troef op tafel en hoopte dat de verdediger – net zoals tegen Standard en bij de nationale beloften – in het slot van de match de weg naar doel zou vinden. Hans Vanaken moest plaats ruimen voor de interim-spits.

“Ik vond het toch een beetje raar dat Vanaken naar de kant gehaald werd”, vertelt Franky Van der Elst. “Dat is een keuze die je maakt, want Club ging toen met de lange bal spelen en dan ga je het middenveld overslaan”, pareert Geert De Vlieger. “Ik zeg niet dat hij goed speelde, maar Hans kan ook lager spelen en een lange bal geven”, oordeelt Van der Elst.

“Je kan dit een beetje vergelijken met vorig seizoen”, vult Filip Joos aan. “Er is geen 100% vertrouwen in Vanaken op dit moment. En dan is dat vorig jaar – met het vertrek van Victor Vazquez – enorm gegroeid, maar misschien is Preud’homme nu wel ontgoocheld in het rendement van hem”, besluit de analist in Extra Time.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws