Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

FIFA 17 Jupiler Pro League top 10 kleurt Blauw-Zwart

FIFA 17 Jupiler Pro League top 10 kleurt Blauw-Zwart

Gamende voetballiefhebbers moeten nog tot volgende week geduld uitoefenen, maar dan vindt de officiële release van het populaire FIFA 17 plaats. De spelersratings zijn intussen wél al bekend. BlauwZwartFans ging op zoek naar de beste spelers uit de Jupiler Pro League.

Tomás Pina kreeg van EA Sports een spelersrating van 79 en is virtueel alvast de beste speler in de Belgische competitie. Voorts is landskampioen Club Brugge met ook José Izquierdo (77), Ruud Vormer (77), Lior Refealov (77), Bjorn Engels (76) en Hans Vanaken (76) erg goed vertegenwoordigd in de top 10 van de Jupiler Pro League.

Als we álle gouden Fifa Ultimate Team kaarten er eens bijnemen, vinden we met Stefano Denswil (75), Abdoulay Diaby (75) en Jelle Vossen (75) nog drie Bruggelingen terug. Opvallend: Nicolae Stanciu, de recordaankoop van Anderlecht, prijkt pas op de 28ste plaats. Doelmannen werden niet opgenomen in onderstaande lijst.

Jupiler Pro League top 10

FIFA 17 top 10 in Jupiler Pro League

Jupiler Pro League resterende gouden kaarten

FIFA 17 top 25 in Jupiler Pro League

Bekijk hier álle individuele spelersratings van Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws