Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-scheidsrechter haalt uit: “Hoog tijd dat ze ingrijpen tegen Club Brugge”

Ex-scheidsrechter haalt uit Hoog tijd dat ze ingrijpen tegen Club Brugge

Club Brugge werd vorig seizoen kampioen door elke wedstrijd opnieuw een flinke dosis grinta aan de dag te leggen. Afgelopen zondag was die mentaliteit van de manschappen van Michel Preud’homme opnieuw zichtbaar tijdens het 2-2-gelijkspel tegen Standard. Voor sommigen is het echter allemaal iets te veel van het goede.

“Wat me tegen Standard vooral opviel, was de enorme nervositeit bij Club, op het veld en errond. Er werd veel te veel energie en concentratie verloren in geprotesteer en gediscussieer”, liet Peter Vandenbempt eerder deze week optekenen bij Sporza.

Ex-scheidsrechter Stéphane Breda gaat nog een flinke stap verder in zijn analyse. “De manier waarop heel Club Brugge druk zet op het arbitrale trio is duidelijk georganiseerd”, oordeelt hij in Sport/Voetbalmagazine. Breda is dan ook van mening dat er stappen ondernomen moeten worden. “Het is hoog tijd dat de instanties ingrijpen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws