Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Er moet Clement iets van het hart: “Eén ding wat mij irriteert over mijn perceptie”

Er moet Clement iets van het hart Eén ding wat mij irriteert over mijn perceptie

Na zijn voetbalcarrière besloot Philippe Clement om trainer te worden bij Club Brugge. In die rol groeide hij door tot assistent-coach in de hoofdmacht van Blauw-Zwart. Heel wat fans vinden zelfs dat Clement klaar is om straks het roer van Michel Preud’homme over te nemen. Intussen hoopt de ex-verdediger dat de beeldvorming rond zijn persoon spoedig bijgesteld wordt.

“Rond elke bekende persoon is er een bepaalde perceptie. Het is moeilijk om dat te verbreken, want die perceptie wordt gemaakt en daarna word je altijd in die richting gestuurd”, vertelt Clement aan FCB Support.

“Eén ding irriteert mij: dat ik word omschreven als braaf. Dat vind ik negatief. Ik ben niet braaf, dat was ik ook niet als speler. Ik ben beleefd en correct, maar niet braaf. Dat is belangrijk in de functie die je doet. Als je braaf bent, dan lopen de spelers over je heen. Dat is nu het zesde jaar dat ik dit doe, en ik heb kunnen groeien binnen de club. Omdat ze tevreden waren over mijn werk”, besluit onze T2.

Clement vertelt honderduit over zijn perceptie

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws