Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels verklaart waarom hij zich niet aan beloofde doelpuntenviering hield

Engels verklaart waarom hij zich niet aan beloofde doelpuntenviering hield

Bjorn Engels beloofde onlangs dat hij bij zijn volgende doelpunt “iets onnozel” zou doen. Een knipoog naar de supporters als het ware. Concreet ging het om de hilarische Daniel Sturridge doelpuntenviering (zie onderstaande video). Die kwam er – voorlopig althans – niet, maar uitstel is in dit geval geen afstel.

Club Brugge speelde afgelopen zondag 2-2 gelijk tegen Standard. Een veertigtal seconden voor affluiten slaagde Engels er in extremis in om een nederlaag tegen de Rouches af te wenden.

De Brugse verdediger vierde met een hartje richting zijn geliefde, Evangalitsa. “Ik vond het geen geschikt moment om dat dansje (van Daniel Sturridge, nvdr) te doen”, verklaarde Engels achteraf aan de mannen van FCB Support.

En daar kunnen we hem alleen maar gelijk in geven. Als Club zijnde hebben we in de Jupiler Pro League immers een serieuze reputatie opgebouwd en kunnen we enkel met 3 punten écht tevreden zijn. Aan Bjorn en zijn ploegmaats om binnenkort een ‘geschikt’ moment voor de viering te creëren.

Sfeerverslag Club Brugge – Standard

Daniel Sturridge doelpuntenviering

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws