Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels reageert na winnende treffer: “Het verschil maken met de jongens voorin”

Matchwinnaar Engels reageert na winnende treffer Het verschil maken met de jongens voorin

Vrijdagavond stonden de Belgische U21 en die van Malta tegenover elkaar in een kwalificatiematch op weg naar het EK van 2017 in Polen. Bjorn Engels voorkwam een blamage tegen de voetbaldwerg door in de slotminuut uit te pakken met de winning goal.

“Ik ben heel blij”, reageert de Brugse verdediger tegenover Belgian Football. “Zeker omdat het een héél belangrijk doelpunt is. We moeten de laatste vier kwalificatiewedstirijden allemaal winnen, dus het doet enorm veel deugd.”

“Ik denk dat we het na die 0-2 iets te makkelijk opnemen en dan vallen er twee ongelooflijke goals. Ik denk dat we eerst zelf de assist geven en de tweede goal is een owngoal”, legt Engels uit.

Toen Michaël Heylen vijf minuten voor tijd in eigen doel besloot, stuurde beloftencoach Johan Walem zijn troepen naar voren. “Ik werd in de laatste minuten nog in de spits gedropt, dan komt het erop aan het verschil te maken met de jongens voorin. We zijn met de lange bal beginnen spelen en dat heeft geloond.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws